Sidor

onsdag 11 januari 2012

En häst som inte gillar att komma 2a

Oscar gubben fick sig en vila igår. Och planen va att ta de lite piano fram till helgen. Så idag va min plan skritt och trav en liten längre tur för att mjuka upp allt som bara går.

på vägen träffar vi Ida och hennes häst Cornelia, som bor i början av byn. Vi följdes åt då de är mycket roligare med sällskap. Vi skrittade och travade, på vägen dit gick allting bra och han va lyhörd och brydde sig inte ett dugg om vars tjejen bredvid honom va någonstans. MEN på hemvägen.. direkt han kommer efter blir han tokig och måste springa allt han kan för att komma bredvid igen. Vilket resulterade i att jag inte riktigt orkar hålla honom, de är en STOR häst men mycket kraft och tryck så trots att vi bråkade lite så blir han till sig och ska galoppera nästan på stället driver man framåt kör han upp huvudet och vill springa fort. HMM....

Men han lugnade sig på slutet, tycker de är bra att han får träna på att gå sist de ska man ju kunna.
Men jag hade ju velat att han inte skulle bli svettig, dock har han SUPER mycket päls så mest troligt är de därför han blir svettig nu. Får se om rakmaskinen kommer fram till veckan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar